Bafra Motosikletçiler Kulübü Derneği 30 motorlu ekiple birlikte Kaymakam Halis Arslan’ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Emrah Coşkun Kaymakam Arslan’a karşılaştıkları sorunlar ve acil plan eylemlerin yapılmasını istedi.

Kulüp Başkanı Coşkun yaptığı kısa açıklamada; ‘’Kurmuş olduğumuz bu dernek 3 aydan beri faaliyet göstermekte. Haftanın 2 günü bir araya gelip yapacağımız etkinlikler konusunda bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Genelde yapılan festivallere Bafra adına katılıyoruz. Ordu ve Kastamonu’ya gittik, Ağustos ayında Sinop’ta yapılacak olan festivale gideceğiz. Bafra’da yapılacak olan etkinliklerde ve festivallerde görev almak isteriz. Bafra’da motosiklet kullanımı çok bu nedenle kasksız olan çok. Emniyetle bir konferans düzenleyip kask ve motosiklet kullanımı hakkında bilgilendirmek ve bilinçlendirmek gerekiyor.’’ dedi.

Kaymakam Arslan da açıklamasında her görev yaptığı yerde motor kros sahası yaptığını belirtip, "Sizlerde bir proje hazırlayın hep birlikte bir motor kros yeri alanı yapalım. Bafra’da motosiklet eğitimi mutlaka şart. Sizlerde derneğiniz olarak kurslar hazırlayın. Sürekli bilinçsiz motor kullanıldığından kazalar meydana geliyor. Her törende, her festivalde ve her şölende sizleri böyle bir grup olarak görmek isterim.’’ dedi.

Konuşmaların sonrasında Dernek adına Başkan Emrah Coşkun kendilerinin giymiş oldukları yeleklerden Kaymakam Halis Arslan’a adına yazılmış olan yeleği hediye etti.