Samsun Serbest Muhasebeci mali müşavirler Odası (SMMMO) Bafra Temsilciliği tarafından Öğretmenevi'nde dayanışma yemeği ve hizmette 25. yılını dolduranlara plaket töreni düzenlendi.

Samsun SMMMO Bafra Temsilcilerinden İsmail Dağ davetlilere yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aktardı.
Samsun SMMMO Onursal Başkanı Ahmet Ayvalı yaptığı konuşmada, "Bu anlamlı yemekte bir acıyı da paylaşmak istiyorum. İlk başta geçtiğimiz pazar günü Bafra İlçesine bağlı Sarıköy Mahallesi Gıcı Gölünde tekne faciasında 7 tane hemşehrimizi yitirdik, kaybettik. Acımız çok büyük. Kendilerine Allah'tan rahmet diliyorum. Kederli ailelerine, Baframıza ve Türkiyemizin başı sağolsun diyorum. İnşallah bir daha böyle büyük acılar yaşamayız. Onlar ekmeğinin, rızkının peşinde koşan insanlar ama doğayla mücadelede mağlup oldular. Bafra bizim için mesleki açıdan dolayı çok önemli. Ben mesleki örgütlenmeye başladıktan itibaren Bafra'nın bize verdiği desteği unutmam mümkün değil. Her zaman sizden aldığımız güçle yola devam ettik. Bıraktığımız görevde arkadaşlarımız tarafından layıkıyla devam ettirilmektedir." dedi.

Gıcı Gölünde ölenlere rahmet ailelerine başsağlığı dileyen Samsun SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Hayrul Kayar da odanın yaptığı eğitim çalışmaları hakkında geniş bilgi sundu. Konuşmaların ardından meslekte 25. yılını dolduran 25 Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlere plaket verilerek anı fotoğrafı çekildi.

Yemeğe Samsun SMMM Odası Onursal Başkanı Ahmet Hayvalı, Onursal Meclis Başkanı Zekeriya Yazıcı, Samsun SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Hayrul Kayar, Meclis Başkanı Recep Uzun, Yönetim Kurulu Üyeleri, Samsun SMMMO Bafra Temsilcilik Başkanları Eyüp Aydın, İsmail Dağ, Zafer Bektaş ve Bafra’da görev yapan Mali Müşavirler katıldı.