AK Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Ünek, seçime her an hazır olduklarını, iyi biri üçüncü sıra adayı ile Amasya’da 3 tane milletvekili çıkartacaklarını söyledi.

Gazeteciler ile bir araya gelerek açıklamamalarda bulunan Ünek, seçim çalışmalarına 14 Aralık 2015 tarihinde yaptıkları kongre sonrasında başladıklarını belirtti. AK Parti Amasya ailesi olarak yarın seçim olsa hedeflerinin 3-0 olduğunu kaydeden Ünek, “Arkadaşlarımız ile birlikte her gün toplantı halindeyiz. Her gün mahalle yönetimlerini topluyorum. Biliyorsunuz mahalle yönetimleri siyasi partilerin kılcal damarlarıdır. Bizler oralara kadar indik.” dedi.

Muhalefet partilerinin 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde AK Parti’nin yenilgiye uğrayacağı iddialarını değerlendiren Ünek, “Muhalefetteki arkadaşlar 9 seçimdir konuşuyor bizler sonuca bakarız. İnşallah bu seçimde de biz alacağız. Bizler oyumuzu 20 bin daha artırdık. Muhalefette oylar bölündüğü andan 3-0 götürüyoruz zaten. Bizler Amasya’da bunun olacağına inanıyoruz. İyi biri 3’üncü sıra adayımızın bu işi kurtaracağına bütün kalbimle inanıyorum.” ifadelerini kullandı.