Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde milletvekili adayı Vedat Bayram, seçim çalışmaları için gittiği Semender, Uluağaç, Kiçağaç, Yarhisar, Çavdarlı, Degirmenli, Himmetli, Çayırlı, Dündarlı, Hacıbeyli, Dikilitaş köylerinde vatandaşlarla buluştu, esnafı ziyaret etti.

Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Vedat Bayram, halkın bilinçlendiğini belirterek, herkesin 1 Kasım’da ülkenin geleceğine oy kullanacağının farkında olduğunu söyledi. Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Bayram , “Şehitlerimiz içimizi burkuyor. Askerimiz, polisimiz şehit olmasaydı da ben burada çıkıp bu konuşmaları yapıyor olmasaydım. Milletvekili seçilmişim seçilmemişim önemli değil. Askerimiz, polisimiz, vatandaşımız, köy korucularımız ölmesin ben seçilmesem de olur. Yeter ki ülkeme en ufak bir zarar gelmesin.” dedi.
Tekrar seçilmesi halinde Genlik ve Spor Bakanlığı’nın Niğde’ye verileceğini ifade eden Vedat Bayram, “Ben göreve hazırım. Bütün sözlerimin arkasındayım. İçinde alışveriş merkezlerinin, spor salonlarının, otoparkın olduğu akıllı bir stadyum yaptıracağıma emin olabilirsiniz. Size söz veriyorum 10 bin Niğdeli gencimizin bakan olursam çalışacağı yer hazır. Bunu da buraya yazın.'' diye konuştu.