MHP Kayseri milletvekili adayları, seçim çalışmalarını Bünyan ilçesinde sürdürdü. Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları Bünyan ilçesinde STK’lar ve köylerde vatandaşla kucaklaştı.

Milletvekili adayları Süleyman Korkmaz, Metin Soylu, Mehmet Özmen, Eser Türkistanlı Saka, Mete Taştan, Sevim Koçyiğit ve ilçe teşkilatı üyeleriyle birlikte esnafı ziyaret etti. Ziyaretin ardından ilçe binasında partililerle bir araya gelen adaylar adına konuşan Mehmet Özmen, milletin kendilerine Türkiye Cumhuriyetini yönetecek gücü vermesi durumunda, Türkiye'yi bulunduğu coğrafyada eski gücüne yeniden kavuşturacaklarını belirtti. Özmen, Bünyan’da MHP’yi birinci parti yapacaklarını ve AKP’nin zilletinden kurtaracaklarını belirterek, “Evvela partimizi Bünyan’da birinci parti yapacağız. MHP iktidarı ile Bünyan’a nasıl hizmet yapılırmış herkese öğreteceğiz. Bununla birlikte Kayseri’de ve Türkiye’de de partimize güç vererek Liderimiz Devlet Bahçeli’ye inşallah Başbakanlık makamına oturtacağız” diye konuştu.

MHP heyeti, daha sonra Pazar yerine geçerek ilçe halkıyla kucaklaştı, bazı oda ve dernekleri ziyaret etti.

MHP Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu yurt dışında olduğu için geziye eşlik edemezken, Hasan Ali Kilci de yengesinin vefatı sebebiyle geziye katılamadığı bildirildi.