MHP Hatay milletvekili adayı Prof. Dr. Celalettin Yavuz, "Bir insan 60 TL’lik bir saat taşımaktan onur duyar mı? Ben duyuyorum. Asgari ücretin 1500 katı değerinde, yani 700 bin dolarlık bir saat takmak, bu milletle alay etmektir." dedi.

Milliyetçi hareket Partisi (MHP) Hatay milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili adayı Celalettin Yavuz, seçim çalışmalarında iktidarı eleştirerek, "Bir insan, 50-60 TL’lik bir saat taşımaktan onur duyar mı? Ben duyuyorum. Saat, doğru vakti gösterir, benimki gösteriyor. Bunun yerine, asgari ücretin 1500 katı değerinde, yani 700 bin dolarlık bir saat takmak, bu milletle alay etmek, şımarmak, insanlık ve devamlı söyledikleri İslamiyet’ten zerre kadar habersiz oldukları demektir. Bir de bakan olacak? İşte AKP zihniyeti budur. Üstelik bu saati hediye almış. Acaba bu hediye karşılığında milletin ve devletin hangi kıymetini peşkeş çektin? Bu sebeple diyorum ki Allah kısmet eder, sizler de teveccüh gösterirseniz, bu saati Meclis’te gurur ve onurla taşımaya devam edeceğim. Çünkü bunu kazandığım helal para ile aldım. Çünkü israf etmiyorum, çalmıyorum, milletimin varlığını kimseye peşkeş çekmiyorum." şeklinde konuştu.

MHP adayı Celalettin Yavuz, hiçbir dönemde olmadığı kadar çok çalıştıklarını ifade ederek, bu çalışmanın sadece seçilebilecek yerle sınırlı olmadığını söyledi. Yavuz, çalışmaların 10 milletvekili adayı ile de sınırlı olmadığını, 41 milletvekili aday adayının bir ikisi hariç neredeyse hepsinin 'seçilecekmiş' gibi çalıştığını söyledi. Bir olayı anlatan Yavuz, eski MHP İl Başkanı Adnan Akdaş'ın, 2 Haziran akşamı Dörtyol’un Sanayi Mahallesi’ndeki mitingte yaptığı selamlama konuşmasında 'Neden bu kadar çok çalışıyorsun, aday bile değilsin?' denildiğinde, '5’nci sıra adayımız İbrahim Gül’ü Meclis’e taşımak için' diye cevap verdiğini aktardı.