Bursa’da eğitim alanında gösterdiği başarılarla adından söz ettiren Nilüfer Eğitim Kurumları, gerçekleştireceği Nilüfer Bursluluk Sınavı ile bünyesine öğrenci alıyor.

Etkin eğitim anlayışı, başarılı yetiştirme biçimi ve özveri odaklı eğitim hizmeti veren Nilüfer Eğitim Kurumları, sınavla yeni öğrencilerini alacak. Geçtiğimiz yıllarda oldukça yoğun katılımla gerçekleşen Nilüfer Bursluluk sınavına bu yıl da yüksek katılım beklediklerini anlatan Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Kıcıroğlu, “Başarı azimle ve özverili eğitimle birlikte gelir. Öğrencilerimizin başarısı için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Yapacağımız sınavla birlikte kurumumuza başarı basamaklarını çıkmaya elverişli birçok öğrenciyi daha kazandırmayı planlıyoruz. Çocuklarımıza şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

Sınavda üstün başarı elde ederek 1. 2. ve 3. olan öğrencilere tablet PC hediye edilecek. 4., 5., 6., 7., 8., 9. ve 10. olanlara da akıllı saat hediye edilmesinin yanı sıra, başarı oranlarına göre Nilüfer Eğitim Kurumlarında burs imkanı sunulacak.

Başarı grafiğinin en üstünde kalmayı başaran Nilüfer Eğitim Kurumları, 21 Şubat’ta gerçekleştireceği Nilüfer Bursluluk Sınavı ile öğrenci alımı gerçekleştirecek.

4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11. sınıf öğrencilerinin ter dökeceği sınava başvurular 15 Şubat 2015 tarihi saat 17.00’a kadar www.niluferkoleji.com internet sitesi üzerinden online olarak yapılabilecek.