Yozgat’ta 17 yıldır kırtasiye üzerine faaliyetini sürdüren Öğretmen Kırtasiye 3. şubesini açtı.

Lise Caddesinde Şeyh Necdi Mescidi karşısında 2 katlı olarak dizayn edilen kırtasiye market konseptindeki iş yerinin açılışına Yozgat Vali Yardımcısı Yavuz Güner, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, Yozgat Müftü Vekili Süleyman Eroğlu, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Kazım Arslan ve Vali Yardımcısı Yavuz Güner, Öğretmen Kırtasiyenin açılış kurdelesini keserek mağazayı gezdi.

Kırtasiye sahibi Kadir Kayıkçı, yaptığı açıklamada, sektörde hep yenilikleri kovalayan bir yapıya sahip olduklarını ve daima müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını söyledi.
Kayıkçı, "Hayalimde çok geniş bir alanda müşterilerimize hizmet etmek vardı. Son iki yıldır hep bu doğrultuda farklı kiralık iş yerlerini takip ettik. İmkanlar ölçüsünde hayata geçirdiğimiz proje ve yeniliklerle sektöre yeni bir soluk getirmenin çabası içindeyiz. Elimizden geldiğince genel ticari ahlak ve kaidelerine uymaya çalışıyoruz. Sektör bazında kaynak kitaplar konusunda ciddi bir potansiyele cevap veriyoruz. Ucuz olanı değil kaliteli olanı müşteriye sunan bir politikamız var. Planlarımız arasında bir internet sitesi kurarak Yozgat’tan Türkiye’mizin pek çok noktasına satış yapmayı planlıyoruz.” dedi.