Bursa Nilüfer Abdurrahman Vardar Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından ortaklaşa hazırlanan resim sergisi beğeniye sunuldu.

Nilüfer Carrefour AVM’nin ev sahipliği yaptığı Abdurrahman Vardar Okulu öğretmen ve öğrencileri yaptıkları resim çalışmalarını sanatseverlerin izlenimine sundu. Öğrenci ve öğretmenlerin büyük emek sarf ettiği eserlerin yer aldığı serginin açılışına okul müdürü İlhan Sarıgül, Vardar ailesinden Safiye Vardar, öğretmenler, okul aile birliği, veliler ve sanatseverler katıldı.

Resim sergisi açılışında Abdurrahman Vardar Okulu Müdürü İlhan Sarıgül, Abdurrahman Vardar Okulu olarak büyük bir aile olduklarını belirterek, "Hedefimiz her zaman başarıyı yakalamak. Birlikte olduğumuz sürece başarımızı kimse engelleyemez. Bugün burada öğrencilerimizin ve öğretmen arkadaşlarımızın birlikte çalışarak ortaya çıkardıkları bu nadide eserler, bizleri gururlandırmış, başarılarımıza başarı katmıştır. Her şey çocuklarımızın geleceği ve başarısı içindir. Öğrencilerimizin başarısı için ekip olarak çalışmaktayız ve her zaman daha çok fedakarlık yapmaya hazırız ve yapacağız da." dedi.