Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli kurum ve kuruluşların yer aldığı, Antalya Ticaret Borsa'sının her yıl düzenlediği YÖREX fuarına, Polatlı Belediyesi ve Polatlı Ticaret Odası da bu yıl birlikte katılıyor. Polatlı Belediyesi ve Polatlı Ticaret Odası YÖREX fuarında 25 metrekarelik alan kiraladı. Yöresel ürünlerinde tanıtılacağı fuarda Polatlı'ya özgü ürünlerin tanıtımı yapılacak.

YÖREX (Yöresel Ürünler Fuarı), üretildiği veya yetiştirildiği yörenin adıyla anılan tarım ürünleri gıda ürünleri, el sanatı ve sanayi ürünlerini ulusal ve küresel ölçekte tanıtmak amacıyla düzenlenen organizasyonun bu sene 6.sı düzenlenecek. 'Sizin Oranın Nesi Meşhur?' temasıyla 7 - 11 Ekim 2015 tarihlerinde ziyaret açık olacak YÖREX'e bu sene yoğun katılım bekleniyor. Geçen sene ziyaretçi olarak katılan Polatlı Ticaret Odası, bu sene Polatlı Belediyesi ile birlikte fuarda katılımcı olarak yer alacak.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya'nın görüşerek, ilçeye özgü ürünlerin ve tarih turizmin tanıtıcı materyallerin yer alacağı 25 metrekarelik bir alanın kiralanması konusunda fikir birliği sağlandı. 81 ilden kurum ve kuruluşların bölgelerinin temsil ettiği YÖREX fuarında Polatlı ilk defa boy gösterecek. Ankara Ticaret Odası,Ankara Ticaret Borsası, Beypazarı Belediyesi, Haymana Belediyesi'nin de yer alacağı fuarda ayrıca yarışmalar ve etkinliklerde düzenlenecektir. Açılış törenine Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve Polatlı Ticaret Odası Başkanı Ulvi Sakarya da katılacağı belirtildi.