PTT tarafından yeni alınan bin 663 yeni motosikletten 10 tanesi Kastamonu'ya gönderildi. Kastamonu Başmüdürü Aysel Varlıker, yeni motosikletleriyle şimdi daha güçlendiklerini söyledi.

Günün rekabet koşullarına ve gelişen teknolojiye ayak uydurarak müşteri beklentilerini karşılayacak şekilde hizmet vermek amacıyla PTT AŞ olarak çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Başmüdür Aysel Varlıker, "Söz konusu çalışmalarımızdaki temel politikamız; bir anlayışla birçok hizmeti ülkemizin en ücra köşesine kadar götürmekle birlikte özellikle hız ve kalite unsurlarını da ihmal etmemektir. Bu kapsamda; posta ve kargo taşımacılığı alanındaki hizmetlerimizi daha hızlı ve kaliteli sunabilmek amacıyla mevcut motosikletlerimize ek 1663 yeni motosiklet alımı yapılmış olup ülke genelinde bulunan PTT AŞ başmüdürlüklerimize teslim edilmiştir." diye konuştu.

Hizmete verilen yeni motosikletlerin; müşterilerin beklentilerini en güzel şekilde karşılamakla birlikte 175 yıllık geçmişe sahip PTT AŞ'nin imajına da yaraşır şekilde dış görünüş ve donanıma sahip olduğunu belirten Başmüdür, "Söz konusu motosikletlerden 10 adedi Kastamonu PTT AŞ Başmüdürlüğümüze teslim edilmiş olup Kastamonu ilimizde yaşayan tüm halkımızın posta ve kargolarının taşınması hizmetinde kullanılacaktır." dedi.