Bursa Büyükşehir Belediyesi şehit ve gazilerin çocuklarına bisiklet hediye etti. Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi’nce belirlenen 150 çocuk belediyenin verdiği bisiklette sevindi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursalı şehitlerin ve gazilerin çocuklarına bisiklet hediye ederek çocuklara moral verdi. Altepe, şehitlerin ve gazilerin değerine işaret ederek, “Bugünlere kolay gelinmedi. Bu vatan için bu toprağa çok can düştü. Şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet, saygı ve şükranla anıyoruz. Bu cennet vatanı bizlere emanet eden şehitlerimize, gazilerimize, geçmişimize ve tarihimize sahip çıkıyoruz. Bu ülkede her zaman olduğu gibi bundan sonra da bu bayrak, en gür şekilde dalgalanmaya devam edecek” diye konuştu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Şenol da her zaman derneğe destek olan Başkan Altepe’ye çocuklara bisiklet hediyesinden dolayı teşekkür etti.