Samsun'un Bafra ilçesinde, Gıcı Gölü'nde teknenin alabora olması sonucu göle düşerek kaybolan 15 yaşındaki Bilgin Namlı’nın cesedine de ulaşıldı. Bu sabah erken saatlerde arama çalışmasına başlayan ekipler, ortaokul son sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Bilgin Namlı’nın cesedini buldu. Böylece tekne faciasında kaybolanların tamamının cesedi bulundu ve ölü sayısı 7’ye çıktı.

Olumsuz hava şartları nedeniyle güçlükle yapılan aramalarda birinci gün 3, üçüncü gün 3, bugün ise son kalan bir kişinin cesedi gölden çıkarılmış oldu. Tekne ile kıyıya getirilen Bilgin Namlı’nın cesedi, 112 ambulans ile Bafra Devlet Hastanesi morguna getirildi. Bilgin Namlı’nın morga getirilmesi öncesinde Bafra İlçe Jandarme ve Bafra Devlet Hastanesi güvenlik ekipleri büyük önlem alarak dün akşam yaşanan tartışmaların olmamasını sağladı.

Bu arada, kayık faciasında en son bulunan 15 yaşındaki Bilgin Namlı’nın anneannesi Fidan Aydın, jandarma komutunanın yanına giderek, "Allah devletimizden ve sizlerden razı olsun." diyerek, yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Bu esnada Bilgin Namlı’nın cenazesini getiren ambulans morgun önüne geldiğinde anne Nezahat Namlı ve ufak kardeşi Ergin Namlı gözyaşlarına boğularak ağıt yaktı. Morga sokulan ceset, daha sonra ise Bafra Belediyesi Mezarlık Müdürlüğü'ne ait cenaze aracı ile Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi'ne otopsi için gönderildi.