Vali Kerem Al, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ne(OGC) iade-i ziyarette bulundu. Vali Al, OGC Başkanı Gökhan Erkmen ve yönetim Kurulu Üyelerinin yaptığı hoş geldin ziyaretine karşılık iadeyi ziyarete bulundu.

OGC’ye yaptığı ziyarette cemiyet üyeleri ile tek tek tanışan Vali Al, “Ben bugün bu kadar kalabalık olacağınızı tahmin etmemiştim. Sadece Başkanınız Gökhan Erkmen'e bir iade-i ziyarette bulunup çayını içmek istemiştim. İnşallah ileri ki günlerde daha geniş bir toplantı düzenleyip, sizlerle daha geniş görüşme imkanı buluruz.” dedi.

Bir basın mensubunun son günlerde gündeme gelen Karaçay Vadisi’nde yapılan çalışmalar ile ilgili sorusuna da cevap veren Vali Al, yapılan çalışmaların yasalar çerçevesinde olduğunu ancak Karaçay’a zarar verilmemesi konusunda gerekli ihtimamı göstereceklerini söyledi. Karaçay konusunda geliştirilen projeden de söz eden Vali Al, bu konuda hazırlanmış olan proje tamamlandığında Karaçay’ı yürüyüş parkurları, piknik alanları gibi sosyal alanların yer alacağı bir cazibe merkezi haline getirmeyi planladıklarını söyledi.

OGC Başkanı Gökhan Erkmen de Vali Kerem Al’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, en kısa zamanda geniş bir toplantı yapılmasını istedi.