Kayseri Özel Aliye Boydak Koleji, okul, öğrenci ve veli kaynaşmasını sağlamak için basketbol masa tenisi ve akıl oyunları etkinliği düzenlendi. Veliler çocuklarıyla oluşturdukları takımla mücadele ederek stres attılar. Babalarla çocukların aynı takımda mücadele ettiği yarışma sonunda dereceye girenlere madalya verildi.

Eğitimde olduğu gibi velilere yönelik yaptığı sosyal faaliyetlerle de adından söz ettiren Özel Aliye Boydak Koleji, öğrenci veli kaynaşması kapsamında ‘Babam ve Ben biz bir takımız’ etkinliği düzenledi. Beden Eğitimi Zümresi tarafından koordine edilen yarışmaya velilerden yoğun katılım oldu. Öğrenci ve babaları aynı takımda yer alarak başarı için mücadele ettiler. Etkinlikte öğrenciler ve veliler heyecan dolu anlar yaşadı. Yarışma sonunda dereceye giren veli ve öğrencilere madalya verildi.

Okul Müdürü Şaban Kırkaş, yaptığı açıklamada bu tür faaliyetlerle okul, öğrenci, veli kaynaşmasını sağlamayı hedeflediklerini ve aynı zamanda çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine faydalı olmak istediklerini ifade etti.