Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 2015 yılı içinde 20 yeni parkı daha Yenimahallelilere kazandıracaklarını söyledi.

Yaz sıcaklarının bastırmasıyla sıcaktan bunalan vatandaşlar, kendilerini Yenimahalle’nin parklarına atarak vakit geçiriyor. Yenimahalle’nin dört bir yanını yeşillendiren belediye yöneticilerine teşekkürlerini sunan vatandaşlar, “Parklarımız çok temiz, her tarafının yeşillendirilmesi yorgunluğumuzu, stresimizi alıyor. Bu yüzden parklarda dinlenme imkanı buluyoruz. Yenimahalle’ye renk kattığı için yapmış olduğu hizmetlerden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Parkları hem yetişkinlerin hem de çocukların yararlanabileceği şekilde donattıklarını belirten Başkan Yaşar, 2015 yılı içinde 20 parkı daha Yenimahallelilere kazandıracaklarını söyledi. Yaşar, şöyle konuştu: “Parklarımızda vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirebilmelerine olanak sağlayacak tüm unsurlar bulunuyor. Koşu yollarından, fitness ve egzersiz aletlerine kadar her şey bir spor merkezi düzeyinde. Sağlıklı kalmak isteyen her yaştan vatandaş özellikle sabah saatlerinde parklarda spor yaparak zinde kalıyor. İlçeye toplamda 369 park kazandırdık. Kazandırmaya da devam ediyoruz. Amaç daha modern ve daha yeşil bir Yenimahalle oluşturabilmek.”