Hentbolda Türkiye Kupası heyecanı devam ediyor. İkinci turda B grubunda mücadele eden Yenimahalle Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, galibiyet serilerine bir yenisini ekledi. Üsküdar 1453 Spor Kulübü’nün ardından Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü’nü de 44-31’lik skorla geçen Başkent ekibi, hanesine 2 puan daha yazdırarak grupta liderliğe oturdu.
    Çamlıca Spor Salonu’nda gerçekleşen maça Yenimahalle Tatalovic, Esra, Yeliz, Tankaskaya, Dimitrovic, Chumak, Lence, 7’lisiyle başladı. Oyun hakimiyetini elinde alan Başkent ekibi, her iki yarıda da baskın oyunuyla rakibine geçit vermedi.
    İlk yarıyı 23-15 önde kapatan Yenimahalle Belediyesi, Üsküdar Belediyesini rahat geçerek grup liderliğine yerleşti. Başkent ekibi, grubunda yaptığı iki maçı da kazanarak Türkiye Kupası’nda da iddiasını sürdürdü.

    SON SÜRAT GALİBİYET

Bayanlar Süper Ligi’nde de zirvenin sahibi olan Yenimahalle Belediyesi, bu sezon bütün kupaları toplamak istiyor. Her maça iyi bir moral ve motivasyonla çıktıklarını ifade eden Yenimahalle Belediyesi Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Serdar Eler, “Bu sezon hem ligde hem de Türkiye Kupası’nda Yenimahalle fırtınası esiyor. Bu ara peş peşe maçlara çıkmamıza ve oldukça yorulmamıza rağmen performansımızdan hiçbir şey kaybetmedik. Her maça iddialı çıktık ve bu iddiamızı sürdüreceğiz. Özverili oyunlarından dolayı bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum." dedi.