Cem Davran ve Erkan Can gibi usta isimlerin rol aldığı Alevli Günler adlı tiyatro oyunu, Ankara Komedi Festivali kapsamında Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde Yenimahalleli tiyatroseverlerle buluştu. Salonun hınca hınç dolduğu oyunda, kahkahalar havada uçuştu.

YOK BÖYLE EĞLENCE

Yenimahalle Belediyesi’nin katkılarıyla Ankara Kültür ve Sanat Etkinlikleri tarafından düzenlenen 1. Ankara Uluslararası Komedi Festivali’nin 2’inci gününde, çocukluğundan beri ayrılmamış üç arkadaşın hikayesinin traji komik bir dille anlatıldığı “Alevli Günler”, Nazım’da muhteşem bir komedi gecesine imza attı.

Irmak Bahçeci’nin yazıp Yıldıray Şahinler’in yönettiği oyunda, Cem Davran, Bahtiyar Engin, Yıldıray Şahinler, Selin Yeninci ve Erkan Can rol aldı. Yılın komedisi olmaya aday oyunda, biri mahallenin kasabı, biri muhasebeci, biri de Türk kültürü profesörü olmuş üç kafadar salonu çok eğlendirdi.
Başkentli tiyatroseverlere unutulmaz bir gece yaşatan oyunda, kanser olduğunu ve yakın zamanda öleceğini öğrenen bir adamın, öldükten sonra inancı gereği yakılmak istemesi ve bunun sonucunda devlet kurumlarıyla çatışmaya girmesi komik bir dille seyirciye aktarıldı.

TİYATRO, STUND-UP HEPSİ BİR ARADA

12 Nisan’a kadar Yenimahallelileri eğlendirmeye devam edecek olan Komedi Festivali’nde tiyatro oyunlarının yanı sıra birbirinden usta isimlerin tek kişilik oyunları da sanatseverler için sahnelenecek.