Zonguldak'ta yüksek kesimlerde yoğun kar ve tipiye hazırlıksız yakalanan sürücüler yollarda mahsur kaldı. Karla kaplı doğal güzellikler arasında araçların yollarda mahsur kalması, ilginç görüntülere sahne oldu.

Zonguldak - İstanbul Karayolu'nun yüksek rakımlı bölgelerinde yoğun kar yağışı ve tipi etkili oluyor. Bölge trafik ekipleri, TIR'ların geçişine izin vermiyor. Karayolunun yüksek rakımlı bölümünde yoğun kar ve tipinin yanı sıra sisten göz gözü görmüyor. Birçok köy yolu ulaşıma kapandı. Bu arada Ereğli'ye gitmek isteyen üniversite öğrencisi, Sücüllü köy yolu kapalı olduğu için üzere karayoluna kadar pat pat aracıyla çıkarıldı. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan onlarca sürücü ise rampalardan çıkamadı. Araçlarının başında mahsur kalan vatandaşlar, "Zonguldak'tan çıkarken hiç kar yoktu, buralarda kar çok. Şehir merkezinden zincir gelmesini bekliyoruz. Hazırlıksız yakalandık. Yardım istedik." dedi.

Bu arada bazı kamyonlar da yokuşta kardan çıkamadı. Bütün ormanlık alanı kaplayan beyaz güzellik ile yollarda mahsur kalan araçların iç içe bulunduğu görüldü.