AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Boğazlıyan ilçesine bağlı Ovakent beldesini ziyaret etti.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Ak Parti Boğazlıyan ilçe Başkanı Hamza Kaya ve Ovakent Belediye Başkanı Menderes Öztürk ile birlikte Ovakent beldesinde ikamet eden Kaplan ailesiyle iftar yaptı.
Kaplan ailesiyle mübarek Ramazan ayında iftar yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Milletvekili Başer, “Ramazan yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Dinimiz komşusu açken, kendisi tok yatan bizden değildir buyuruyor. Maddi ve manevi sıkıntı yaşayan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
İftar sonrası Ovakent Belediyesi tarafından düzenlenen ramazan etkinliğine katılan Milletvekili Başer, “Allah birlikteliğimizi daim kılsın. Binlerce kardeşimizi burada Ramazan’ın bu manevi atmosferi etrafında buluşmasını görmekten mutluluk duydum. Bir olursak, diri olursak önümüzde hiçbir engel kalmayacaktır. Hep birlikte Yozgat’ımızın gelişmesi, büyümesi için çalışacağız. Birkaç yıl içinde güzel Yozgat’ımızdaki değişimi hep birlikte göreceğiz. İnşaallah göç veren Yozgat olgusunu da kıracağız” diye konuştu.