Sorgun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Dutluk Parkı’na çocukların sevdiği çizgi film karakterlerinin figürlerini yerleştiriyor.
Sorgun Belediyesi çizgi film karakterlerinden Red Kit ve Dalton Kardeşler ve Şirinler başta olmak üzere çizgi film figürlerini parka yerleştiriken, önümüzdeki günlerde de masal kahramanlarından Nasreddin Hoca, Alaaddin ve Sihirli Lambası, Karaoğlan ile at ve keçi figürlerini de parka yerleştirecek.
Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, çocukların parklarda daha çok vakit geçirmeleri ve gönüllerince eğlenmeleri amacıyla Dutluk Parkı’na çizgi film karakterlerinin figürleri yerleştirmeye başladıklarını belirterek, “ Ayrıca ekiplerimiz tarafından yine Dutluk Parkı’nda ağaçların üzerlerine konulan renkli süs lambaları akşam saatlerinde parkımızın görselliğine katkıda bulunuyor” dedi. Park ve bahçelere yapılan hizmetlerin vatandaşlar için olduğunu vurgulayan Başkan Şimşek, “Halkımızın yapılan hizmetlere sahip çıkacağından hiç kuşkumuz yok. Bazı kişilerce park içerisinde konulan oyun araç gereçleri ile bankların kırıldığı ve kullanılamaz hale getirildiğini görüyoruz. Kırılanların yerine yenilerini yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan bu konuda daha hassas davranmalarını bekliyoruz” dedi.
Parkta çizgi film kahramanlarını gören çocuklar sevinirken, belediyeye teşekkür ettiler.