Sorgun ilçesinde bulunan özel bir hastane, Yozgat Birinci Amatör Futbol Liginde mücadele eden Sorgun Belediyespor’a, forma desteğinde bulundu.
Sorgun Belediyespor Yönetici Fatih Çilibiş ve Kaleci Antrenör Murat Ersoy, Özel Hastane Sorumlu Müdürü Feyzullah Okur’u makamında ziyaret ederek, vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ettiler.
Bölgesel Amatör Liginde 5 yıl mücadele ettikten sonra önümüzdeki sezon Yozgat Birinci Amatör Liginde mücadele edecek olan Sorgun Belediyespor’a başarılar dileyen Okur “Takımımız 5 yıl Bölgesel Amatör Liginde başarıyla mücadele etti. Takımımıza Bölgesel Amatör Liginde de bir takım desteklerimiz olmuştu. Sorgun Belediyespor’un nerede mücadele ederse etsin bu takım bizim takımımız. Ona destek olmak bizlerin görevidir. Ben inanıyorum ki Sorgun Belediyespor tekrardan Bölgesel Amatör Liginde yükselecek ve oradan da daha üst liglere yükselecektir” dedi.
Sorgun Belediyespor Yönetici Fatih Çilibiş ise, desteklerinden dolayı Okur’a teşekkür ederek , “Bu sezon iyi bir takım kurduğumuza inanıyorum. Bu sezon grubumuzda şampiyon olarak tekrardan Bölgesel Amatör Ligine yükselmek istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz. Bizlere böyle önemli günlerde destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Sorgun Belediyespor Yönetici Fatih Çilibiş ve Kaleci Antrenör Murat Ersoy, ziyaret sonrasında yanlarında getirdikleri Sorgun Belediyespor’a ait formayı Okur’a hediye etti.