Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi Play-Off grubunda lider Sorgun Belediyespor’un bir puan gerisinden takip eden, Yemenoğlu Yozgatspor’da gözler Cumartesi günü saat 13.00’da oynanacak Sorgun Belediyespor maçına çevrildi.

Hafta başından bu yana Sorgun Belediyespor maçı hazırlıklarını yoğun bir antrenman programı ile tamamlayan Kırmızı Siyahlılar, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Zorlu müsabaka öncesi kırmızı siyahlı takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Bu hafta sonu oynanacak Sorgun Belediyespor maçının telafisinin olmadığına dikkat çeken Yemenoğlu Yozgatspor Kulüp Başkanı Mehmet Yemenoğlu, "Geçen sezon yaşadığımız şampiyonluk coşkusunu bu yılda yaşamak istiyoruz. Ben takımıma güveniyorum. Cumartesi günü Yozgat Bozok Şehir stadyumunda oynayacağımız maçtan sahadan galip ayrılan taraf biz olacağız. Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Takımım bunu başaracak güçte. Taraftarlarımızın da desteği ile bu maçtan galip ayrılan taraf biz olacağız. Karşılaşmanın fair play çerçevesinde dostça geçmesini temenni ediyorum. Sorgun Belediyespor ve diğer takımlarımız bizim ebedi dostumuz aynı zamanda ezeli rakibimiz. Hem kendi takımıma hem de Sorgun Belediyespor’a başarılar diliyorum. Hak eden kazansın kazanan Yozgat futbolu olsun” dedi.