Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, bir devletin ayakta kalması için gerekli 5 unsurdan birisi olan güvenlik güçlerine millet olarak her alanda destek olunması gerektiğini, özellikle içerisinde bulunduğumuz süreçte milletin polis, polisin millet ruhu ile tek vücut olması gerektiğini söyledi.
Emniyet Teşkilatı’nın 171’inci kuruluş yıl dönümünü kutlayan Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun, “Türkiye, Emniyet Teşkilatımızın üstün gayretleri ve gece gündüz demeden, canla başla gerçekleştirdiği çalışmaları sayesinde huzurun ve güveninin tesisi noktasında güçlü bir ülkedir. Dün olduğu gibi bu gün de huzurun ve güvenin teminatı olan polislerimiz, terörle canları pahasına mücadele etmektedir. Bu milletin içinden çıkan evlatları, şerefli üniformanın kutsaliyeti ile görevini büyük bir özveri ve gayretle yürütmektedir. Her birinin ortaya koyduğu gayret, ayrı ayrı kahramanlık destanı olacak niteliğe sahiptir. 171’nci yılında onlara olan güvenimiz ve sarsılmaz inancımız, kalpten gelen dua olacaktır. Milletin duası polisin ihanet odaklarına karşı yürüttüğü mücadelede kalkanı ve gücüdür” dedi.
Tüm şehitlere rahmet dileyen Coşkun, “Başta şehitlerimizi rahmetle anarken gazilerimize de hürmetlerimizi arz ediyoruz. Bilinmelidir ki, onların geride kalan çocukları bu millete emanettir. Polise sevgi, saygı ve destek hepimizin görevi olmalıdır. Allah bu millet için canlarını hiçe sayarak görev yapan polisimizin, askerimizin, vatan evlatlarının yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.