Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, Yozgat’ta basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.
Yozgat’ta görev yapan yerel basın ve haber ajansı temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya gelen AK Parti 23. Dönem Yozgat Milletvekili ve Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, basın mensuplarının halkın gözü, kulağı olduğunu ve en iyi şekilde görevini yaptığını söyledi.
Ankara’da olmasına rağmen hafta sonlarını sürekli Yozgat’ta vatandaşlarla bir araya gelmeye çalıştığını ve bugünde Yozgat basınıyla iftar yemeğinde bir araya geldiklerini ifade eden Coşkun, “Yozgat basınımızı yakından takip ediyor, birlikteliklerini çalışmalarını takdir ediyorum. Bir şehrin gelişmesinde, büyümesinde ve daha iyi bir şekilde tanıtılmasında basın mensuplarının önemli katkıları vardır. Basın mensupları, düşünceleriyle, kalemleriyle, yeni fikirler verirken, yapılan yanlışlıkları, eksikleri de ortaya çıkartarak o konunun düzeltilmesinde öncü olmaktadır. Sizler gerek Yozgat’ın gerekse bizim gibi Yozgat dışında yaşayanların gözü kulağı oluyorsunuz. Gerek sosyal yaşantınızdan gerekse aile yaşantınızdan fedakarlık ederek, gecenizi gündüzünüze katıp kamuoyunu bilgilendirmek adına önemli bir kamu görevi yapıyorsunuz. Bu vesile ile bugün sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu oldum. İnşallah ilimizin istenilen seviyeye gelmesi adına hepimiz üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getiririz." dedi.
Gazetecilerde Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun’a kendilerine yönelik iftar yemeği verdiği için teşekkür etti.
İftar yemeğine Yozgat Gazeteciler Cemiyeti (YGC) Başkanı Osman Hakan Kiracı, ilde görev yapan yerel ve ajans temsilcileri katıldı.