Hentbol Erkekler Süper Lig’inin yeni temsilcilerinden Yozgat Bozokspor, Türkiye Kupası ilk tur eleme müsabakaları öncesinde kadrosuna biri yabancı, 2 oyuncu daha dahil etti.
Daha önce Hırvatistan Milli Takımı’nın pivotu Miroslav Kjavic, Macar sağ kanat oyun kurucu Goran Dukiv ve Sırbistanlı kaleci Aleksandar Pejcinovic’i kadrosuna dahil eden kırmızı siyahlı ekip, Makedonya Milli Takımı oyun kurucusu Jovan Talevski ile BB Ankaraspor’dan A Milli takımın sağ kanat oyuncusu Yakup Çalar’ı renklerine dahil etti.
Yozgat Bozokspor Başkanı Cenker Doğan, 4’ü yabancı olmak üzere 15 oyuncuyla anlaşma sağlayarak takımın oluşturduğunu, genç bir oyuncu daha transfer ederek, transfer sezonunu kapatacaklarını söyledi. Başkan Doğan, “Kadromuzda yerli ve yabancı milli takım oyuncularının yanında yetenekli sporcularımızda bulunuyor. Dengeli bir kadro oluşturduğumuzu düşünüyoruz. Bu kadro ile ilk sınavımızı Türkiye Kupası ilk tur elemelerinde vereceğiz. İnanıyorum ki; tur atlayarak, kupada yolumuza devam edeceğiz” dedi.