Yozgatlı hayırsever, Yozgat ve İstanbul Kraft Torba Ambalaj Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Şahin 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimini şiddetle kınadıklarını, kendi askerine, kendi polisine ve kendi halkına kurşun sıkanların Türk askeri değil, birer terörist olduğunu söyledi.
Türk Silahlı Kuvvetleri içerisine yuvalanmış bir kısım hainlerce 15 Temmuz gecesi ülkenin varlığına, milletimizin hür iradesi olan demokrasiye yapılan darbe girişiminin kabul edilemez olduğunu ifade eden Bilal Şahin, “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Türk milletinin kararlı dik duruşu karşısında bu girişim engellenmiştir. Türk polisine, Türk askerine ve Türk halkına kurşun sıkan gözü dönmüş hainleri şiddetle kınıyor, Türk yargısının bu hainlere gereken cezayı vereceğine inanıyorum. Bu demokrasi mücadelesinde şehit olan polisimize, askerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağılı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Demokrasimize sahip çıkma noktasında her zaman olduğu gibi bugün ve bundan sonra da devletimizin hükümetimizin yanındayız.” dedi.
Şahin, “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım olmak üzere, demokrasimize ve milli irademize sahip çıkan bütün devlet büyüklerimize ve canı pahasına demokrasi mücadelesinden ödün vermeyen halkımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.