Zonguldak Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Alaplı Belediyespor yönetimi tarafından Geleneksel Sevgi, Barış ve Dayanışma gecesi düzenledi.
Alaplı Fiskomar düğün salonunda gerçekleştirilen gecede kulübe maddi destek sağlandı. Kulüp Başkanı Serdar Akyol gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Onur verdiğimiz bu görevde ikinci yılımızda pleyoff şampiyonluğu yaşadık. Bu yılda inşallah şampiyon olacağız ayrıca borçsuz bir Alaplıspor’u oluşturduk. Esnafın ve futbolcuların güven duyduğu bir yapı olduk tabiî ki bunları yaparken ben değil biz dedik. İki yıldır bizle beraber görev yapan yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu görevi bana layık gören belediye başkanım yoldaşım büyüğüm Alaplı sevdalısı Nuri Tekin’e sonsuz teşekkür ediyorum."
Alaplı Belediyespor Eski Başkanı Mehmet Altay ise yaptığı açıklamada; “Belediye Başkanımızın acil hastası çıktığı için Düzce’ye gitmek zorunda kaldı. Başkanımız nerede diye soranlar var. Kaymakamımızda cenaze için Adapazarı’na gitti. Alaplıspor büyük bir başarıyla devam ediyor. Topçu arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Oda başkanları da buradaydı erkenden gittiler bu konuşmaları dinleseler de iyiydi. Bu kulüp nasıl yönetiliyor herkesin bilmesini istiyoruz. Bu akşam da bu yemeğin düzenlenme amacı buydu" dedi.
Konuşmaların ardından geceye katılanlara yemek ikramında bulunulurken, davetliler canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Davete katılanlar ayrıca kulübe destek amaçlı bastırılan formalardan forma alıp destek oldu. Gecede ayrıca Kulüp Başkanı Serdar Akyol tarafından Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş’a ve Mehmet Altay’a isminin yazılı olduğu 67 numaralı Alaplı Belediyespor forması hediye edildi.