Alaplı İmam Hatip lisesi öğrencileri, düzenledikleri mezuniyet töreni ile arkadaşlarına veda etti.
Alaplı İmam Hatip lisesi düzenlenen mezuniyet töreninde mezun olan Öğrenciler, törende Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde Çarşı içerisinden ,yapılacak tören alanına kadar yürüdüler.
Alaplı’da başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Alaplı İmam Hatip lisesi öğrencileri , Okul yönetimi, bu yılki mezunları için Alaplı Kapalı Salonu’nda mezuniyet töreninde Ankara Mehter takımı ilgi odağı oldu . Mezuniyet programına Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Milli Eğitim Müdürü Arife Çelik, Okul öğretmenleri, öğrenci ve yakınları kapalı salonunun tamamını doldurdu. Tören, Ankara Mehteran takımının konseri ile başladı. Ardından öğrenciler tarafından gösteriler yapıldı.
Törende konuşan Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, mezun olan öğrencileri tebrik etti. Çaturoğlu, öğrencilere üniversite hayatlarında da başarılar diledi.
Ulaşılan her başarının ardında büyük bir emek olduğunu belirten Alaplı Milli Eğitim Müdürü Arife Çelik de, öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti.
Okul Müdürü Dursun Adar ,okul olarak çok iyi bir noktaya geldiklerini belirtti ve öğrencilere ileriki yaşamlarında başarılar diledi. Gecenin en çok ilgi gören kısmı ise geniş repertuarlarıyla hem kulaklara hem gözlere hitap eden Ankara Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın sunumları oldu. Gecenin sonunda okula maddi-manevi destekler veren kişi ve kurumlara plaket takdimi Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu tarafından yapıldı. Çaturoğlu, konuşmalarında mezun gençlerden LYS’de başarılı sonuçlar beklediğini ifade ederek öğrenci ve velileri kutladı
Kep töreninin arkasından, müzik konseri ile coşan öğrenciler için eğlence gece yarısına kadar devam etti.