Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Genel Sekreteri İbrahim Kuzu ve BAKKA Uzmanı Öznur Çapraz, Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.
Karaelmas Gazeteciler Derneği’nin geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen 6. Olağan kongresi dolayısıyla yeni yönetimi kutlama ziyaretinde bulunan BAKKA Genel Sekreteri İbrahim Kuzu, Dernek Başkanı Osman Sav, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Emen, Çetin Özdemir ve Ender Yüksel ile bir süre sohbet etti.
Ziyaret ile ilgili düşüncelerini dile getiren BAKKA Genel Sekreteri İbrahim Kuzu, “Osman Sav’ı seçimden sonra hayırlı olsun ziyaretine geldim. Zaten kendisi de daha önce ziyaretime gelmişti. İade-i ziyaret de diyebiliriz. Tabi yerel basın gerçekten çok önemli, gazetecilerin dernek ve cemiyetleri ile iyi ilişkiler içerisinde bulunuyoruz.” diyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav ise BAKKA Genel Sekreteri İbrahim Kuzu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Genel sekreterimiz göreve geldiğinden beri Zonguldak’ta BAKKA ile ilgili yeni projeler ortaya çıkıyor, bir şeyler yapmaya çalışıyor gayretleri var. Daha önceki ziyaretlerimizde de muhabbetimiz oldu bu konularla ilgili. Ziyaretinden dolayı ben teşekkür ediyorum. BAKKA ile birlikte yürüteceğimiz projelerimiz de var, inşallah gazetecilere yönelik projelerimizi gerçekleştirebilirsek inşallah BAKKA’nın gazetecilerle ilgili bir katkısını da bir şekilde görmüş olacağız” dedi.
Ziyarette yapılan konuşmaların ardından BAKKA Genel Sekreteri İbrahim Kuzu, KGD Başkanı Osman Sav ve yönetim kurulu sohbet ederek, projeler hakkında fikir alış verişlerinde bulundular.