Zonguldak Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ‘Anneler Günü’ nedeniyle düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada “Ana gibi yar, Gülüç gibi diyar olmaz” dedi.
Gülüç Belediyesi tarafından düğün salonunda düzenlenen Anneler Günü etkinliğine Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Belediye Meclis Üyeleri Meclis Üyelerimiz Ahmet Yalçın, Abdurrahman Çevik, Mustafa Sarı, Çetin Demirci ve CHP Gülüç Belde Başkanı Halil Demirer katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlikte Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ın eşi ışıl Demirtaş gümün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaparak, anneliğin önemine vurgu yaptı.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ise konuşmasında 2 yıllık süre içerisinde yaptığı hizmetleri anlatarak, Gülüç’ün sadece Ereğli ve Zonguldak’ın değil Karadeniz’in parlayan yıldızı olacağını söyledi. Tüm annelerin anneler günü kutladığını belirten Demirtaş “Ana gibi yar, Gülüç gibi diyar olmaz” dedi.
Başkan Demirtaş programda mikrofonu salondaki bayanlara vererek istek ve taleplerini dinledi. Etkinlik konuşmaların ardından eğlence ve düzenlenen yarışmalarla devam etti.