Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek ve çözüm bulmak adına başlattığı mahalle ziyaretleri kapsamında devam eden çalışmaları inceleyip vatandaşlarla sohbet etti.
Toplanan mahalle sakinlerinin isteği üzerine mahalleye giden Belediye Başkanı Nuri Tekin, mahalle sakinlerinin yol, kaldırım, altyapı ve çevre düzenlemesiyle ilgili sorunlarını dinleyerek dile getirilen sorunların çözümü için en kısa sürede çalışmalara başlanacağını ifade etti.
Belediye Başkanı Nuri Tekin, sorunların dile getirildiği mahallenin çalışma programı içinde yer aldığını belirterek, "Biz burada daha önce gerekli incelemeleri yaparak eksikleri ve yapılması gerekenleri tespit ettik. Bu sokak ve cadde de başta olmak üzere, bu mahallenin her noktasında geniş kapsamlı yol, kaldırım, trotuvar, altyapı ve çevre düzenleme çalışması yapacağız. Sorunların farkındayız ve çözümü için gerekli ön çalışmayı yaptık. Talepleriniz de göz önüne alınarak, burada ne yapılması gerekiyorsa o çalışmayı yapacağız" dedi.
Sorunlarını ve talepleri anlatan mahalle sakinleri de gösterdiği yakın ilgi ve taleplerine olumlu karşılık vermesinden dolayı Başkan Nuri Tekin’e teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler.