Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Fakülte, Yüksekokul, Konservatuvar ve Meslek Yüksekokul ’da başarı gösteren Farabi Kampüsü Konukevinde bir araya geldi.
Yemekli toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Haluk Güven, Prof. Dr. Varım Numanoğlu, Prof. Dr. Hamza Çeştepe, Genel Sekreter Ertuğrul Karalar, Genel Sekreter yardımcısı Veli Eliçora ve ilgili Daire Başkanlarından Feray Çiçek ve Femi Gür katıldı. Okullarında birinci olan öğrencilerden ise Gökhan Ermiş (Denizcilik Fakültesi), Sena Kaşıkçı (Diş Hekimliği Fakültesi), Derya Kartal (Ereğli Eğitim Fakültesi), Ceyhun Dikici (Fen Edebiyat Fakültesi), Elif Ergen (Güzel Sanatlar Fakültesi), Burak Verim (İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi), Oğuzhan Dursun (Mühendislik Fakültesi) Damla Karan (Tıp Fakültesi), Orhan Türk (Devlet Konservatuvarı), Ümran Kahraman (Sağlık Yüksekokulu), Murat Günaydın (Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu), Özge Hekim (Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu) Hilal Mutlu (Alaplı MYO), Yasemin Aktaş (Çaycuma MYO), Gözde Yurdakul (Devrek MYO), Çiğdem Duyar (Gökçebey MYO), İsa Sarıahmet (Zonguldak MYO), Ferdi Akıncı (Kdz. Ereğli MYO) yemekli toplantıda hazır bulundu.
Değişik vesilelerle öğrencilerle bir araya gelen BEÜ Rektörü Özer, bu kez bulundukları okulda 2015-2016 yılı güz dönemi ortalamalarına göre Fakülte, Yüksekokul, Konservatuvar ve Meslek Yüksekokul ’da birinci olan 17 öğrenci ile bir araya geldi. Kısa zaman sonra mezun olacak öğrencilerin okudukları süre içince karşılaştıkları güçlükler ya da memnuniyetle devam etmesini istedikleri uygulamalar konusunda düşüncelerini almak için böyle bir buluşmanın gerçekleştiğini belirterek sözlerine başlayan Rektör Özer, öğrencilerin her türlü görüşünün kendileri için önemli olduğunu belirtti.
Daha sonra sözü sırayla öğrencilere bırakan Özer, öğrencilerden gelen görüşleri dikkatle dinledi ve bu konudaki görüşlerini öğrencilerle paylaştı. Özer: “Sizlerin Üniversite ile alakalı değerlendirmeniz bizler için çok kıymetlidir. Hemen hemen tüm öğrencilerimizden üniversitemize ait her konuda olumlu bir kanaat bulunmuş olması bizleri son derece memnun etmiştir. Üniversiteden mezun olduktan sonrada burası yine sizin üniversitenizdir. Elbette 11 farklı kampüste hizmet veriyor olmamızın bir takım güçlükleri bulunmaktadır. Ancak çözüm için her türlü katkıyı sunuyoruz. Biliyorsunuz mezunlarla ilgili önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız çalışmalar neticesinde bundan böylede mezun öğrencilerimiz kampüslerimizin tüm sosyal imkanlarından yararlanabilecekler. Ayrıca hizmet vermeye başlayan kariyer merkezi ile birlikte iş olanakları ve kariyer planlama konusunda her zaman destek alabileceksiniz. Göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum, keyifli bir toplantıydı. Bundan sonraki hayatınızda da başarılar diliyorum. Artık sizler üniversitemizin gönüllü elçilerisiniz.” dedi.