Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Yönetimi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek plaket takdim etti.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Ramazan Çakal ve yönetim kurulu üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Ramazan Çakal, Genel Sekreter Demirtaş’a plaket takdim etti. Ziyarette konuşan Demirtaş, “Bu plaketi başta Sayın Valim ve Özel İdare adına kabul ediyorum. Bu memleketin birliğinin, varlığının, bayrağının korunmasında şehit olanları rahmetle anıyorum. Gazilerimize de şifalar diliyorum. Keşke daha büyük hizmetler verebilsek. Gaziler Derneğimize yapılan hizmetlerin hepsi Sayın Valimizin talimatı ile olmuştur” diye konuştu.
Plaket takdimi sonrasında konuşan Başkan Ramazan Çakal ise “Öncelikle başta Sayın Valimiz olmak üzeri Genel Sekreterimizin talimatları doğrultusunda bizlere çok değer verildi. Genel sekreterimize de teşekkür ediyorum. Derneğimize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.