Antalya’da 3-7 Kasım 2016 tarihlerinde düzenlenen 9. Dünya O-SPORT Şampiyonası’na katılan Gülüç Belediyespor’lu 4 madalya kazandı.
Gülüç Belediyespor bünyesinde faaliyet gösteren O-SPORT kulübü sporcuları 3-7 Kasım tarihlerinde Antalya’da düzenlenen 9. Dünya O-SPORT Şampiyonası’nda elde ettikleri madalyalarla Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı ziyaret etti. Ziyarette Gülüç Belediyesi Meclis üyeleri, Gülüç Belediyespor Kulübü Yöneticileri, sporcular ve aileleri de yer aldı.
Şampiyonada sporcularımız 54 kiloda Emre Çelebi dünya 2.’si 46 kiloda Aslı Kalafat dünya 2.’si, 54 kiloda Berna Ateş dünya 2.’si ve 56 kiloda Begüm Çakar dünya 3.’sü oldu. Kazandıkları başarıyı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a sunan sporcular, kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
4 sporcunun elde ettiği başarı ile guru duyduklarını belirten Gökhan Demirtaş, başarıda emeği geçen herkesi tebrik ettiğini söyledi. Demirtaş “4 sporcumuz bizleri çok mutlu etti. Kendilerini tebrik ediyorum. Başta İlkin Şahin hocam, çocuklarımızın ailelerine ve onların bu başarılara ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 4 sporcumuz dünya 2.’liği ve 3.’lüğü elde ederek Ülkemizi, Zonguldakımızı ve Gülüçümüzü en iyi şekilde temsil ettiler. Ben bu genç kardeşlerimizin ileriki yıllarda daha iyi başarılar elde edeceğine yürekten inanıyorum. Ben onların bir ağabeyleri olarak her zaman yanlarındayım ve bundan sonrada yanlarında olmaya devam edeceğim. Tüm gençlerimizin okullarında ve yaptıkları spor dallarında başarılı olmaları için göreve geldiğim günden bu yana her türlü desteği veriyorum. Böylesi başarılar geldikçe de çok mutlu oluyorum” dedi.
Başkan Demirtaş, dünya şampiyonasında derece elde eden sporculara çeşitli hediyeler verirken, kendileri ile bir süre sohbet etti.