Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi Spor Kulübü tarafından düzenlenen yaz spor okulu Başkan Gökhan Demirtaş’ın katılımı ile açıldı.
Gülüç Belediyespor Kulübü tarafından düzenlenen yaz spor okulunun açılışı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, belediye meclis üyeleri, spor kulübü yöneticileri ve yaklaşık 60 kadar sporcunun katılım ı ile gerçekleştirildi. Gülüç Belediye ve Spor Kulübü Başkanı Gökhan Demirtaş açılışta, minik kalecilere penaltı atarak spor okulunun açılışını yaptı.
Gülüç Belediye Spor Kulübü olarak bu yıl düzenledikleri yas spor kursuna şu ana kadar 60 kadar sporcunun katıldığını belirten Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, amaçlarının topluma faydalı ve ahlaklı bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi. Demirtaş gazetecilere yaptığı açıklamada “Her yıl olduğu gibi bu yılda yaz spor okulumuzu açıyoruz. Çocuklarımız yaz tatiline çıktılar. Tatilde vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için bu kursları düzenliyoruz. Yaz ayı boyunca Gülüç Belediyesi halı sahasında Gülüç Belediye Spor’un antrenörü eşliğinde çocuklarımız çalışacaklar. Çocuklarımızın alt, üst tüm kıyafetlerini hiçbir ücret talep etmeden karşıladık. Buradaki kursumuz tamamen ücretsizdir. Bu çocuklarımızın topluma faydalı ve ahlaklı bireyler olarak yetişmesi için anne ve babaları nasıl mücadele ediyorsa bizde onlara destek veriyoruz. Bu çocuklar bizim yarınlarımız, geleceğimiz. Çocuklarımızın zamanlarını sosyal ve spor alanlarında değerlendirmeleri için çeşitli aktiviteler düzenleyip katılımlarını sağlamaya çalışıyoruz. Burada çocuklarımızın yüzü gülüyor. Buda bizi çok memnun ediyor. Gülüç halkımıza da gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
Demirtaş ve beraberindeki kulüp yöneticileri kursa katılan sporcular ile toplu fotoğraf çektirip alandan ayrıldı.