Gülüç Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93. Yılı nedeniyle tören düzenlendi. Törende belediyeye yeni alınan araçlarda kesilen kurban ve yapılan dua ile hizmete girdi.
Gülüç Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Törene Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve eşi Işıl Demirtaş’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, muhtarlar, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunduğu törende Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş tarafından anıta çelenk sunuldu. Daha sonra halka hitaben bir konuşma yapan Başkan Demirtaş, tüm Gülüç halkının Cumhuriyet Bayramı’nı kutladığını söyledi. Demirtaş konuşmasında “Öncelikle hepinizin Cumhuriyetimizin 93. Yılını kutlar, şükranlarımı sunarım. 2014 yılında göreve geldikten sonra beldemize değerli meclis üyeleri, muhtarlarımız ve halkımızla beraber gece gündüz demeden dur durak bilmeden en iyi hizmetleri yapmaya çalıştık. Hani derler ya: ‘Görünen köy klavuz istemez’ bizimde yaptığımız hizmetleri hepiniz görüyorsunuz. Alnımız ak, başımız dik vaziyette sizlere hizmet etmekten onur ve gurur duyuyoruz. Biz Gülüç halkını seviyoruz ve halkımıza hizmet etmekten çok mutlu oluyoruz. İşadamlarımızdan, belediyelerden, diğer kurum ve kuruluşlardan Gülüç Belediyemize şu ana kadar 18 adet araç kazandırdık. Bunların parasal olarak değeri 1 milyon TL’nin üzerinde. Bu sadece araç filomuza kattıklarımız. Bunun yanında yine işadamlarımız ve belediyelerimizden beton, çocuk parkları ve malzeme yardımları da alıyoruz. Belediyelerin kapılarını aşındırmaktan bir hal olduk. Onlar bizi kapıdan kovuyor, biz bacadan giriyoruz. Ama her gittiğimiz belediye, kurum yada işadamımızdan Gülüç Belediyemize mutlaka bir şey alıyoruz, elimiz boş dönmüyoruz. Ben bunlardan hiç gocunmuyorum. Çünkü bizim amacımız Gülüç’e hizmet etmek. Belediyemizin imkanlarının yetmediği yerde bu yardımlar için kapı kapı dolaşmaya devam edeceğim. Sizler bizlere destek olmaya devam ettiğiniz sürece daha iyi hizmetler sunmayı sürdüreceğiz” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından çeşitli belediyelerden alınan hizmet araçları için kurban kesilip, dua yapıldı. Tören vatandaşların Başkan Demirtaş’ı tebrik etmesi ile sona erdi.