Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediyesi tarafından beldenin girişindeki kavşağa ışıklı Türk Bayrağı yerleştirildi.
Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, beldenin girişindeki kavşağa ışıklı büyük bir Türk Bayrağı koyduklarını söyledi. Belediye olarak milli ve manevi değerlere her zaman sahip çıktıklarını belirten Demirtaş “Daha önce beldemizin Ereğli istikametinden girişine koyduğumuz Atatürk rölyefi ve ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ tabelası hem gündüz hem de gece görünümü ile büyük beğeni topladı. Biz belediye olarak milli ve manevi değerlerimize her zaman sahip çıkıyoruz. Geçtiğimiz günlerde de şehit kanları ile sulanmış ve bağımsızlığımızın sembolü olan ay yıldızlı bayrağımızı ışıklı bir görünüm ile beldemiz girişindeki büyük kavşağa koyduk. Bizler millet olarak bayrağımıza her zaman bayrağımıza sahip çıktık. Özellikle son dönemlerde ülkemizi bölmeye çalışan hainlere de Gülüç’ten mesaj vermiş olduk. Bu ülkenin tek bir karış toprağını bile almaya kimsenin gücü yetmez. Bu vesile ile ben bir kez daha Türk Bayrağımızın göklerde dalgalanması için canını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar, gazilerimize da uzun ömür diliyorum” dedi.
Bu arada Gülüç Beldesi sakinleri kavşağa konulan ışıklı Türk Bayrağı için Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a teşekkür etti.