Gürbüzler Kur’an Kursu tarafından iftar etkinliği düzenlendi.

Zonguldak’ın Devrek ilçesi Gürbüzler Köyü’nde faaliyette bulunan Gürbüzler Kur’an Kursu Derneği tarafından protokol ve vatandaşlara yönelik iftar programı düzenlendi.

Gürbüzler Kur’an Kursunun her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programında ilçe protokolü ve vatandaşla bir araya gelerek dayanışma ve kaynaşmanın öğreneğini sergilediler. Düzenlenen iftar programında davetlilere hitabeden Gürbüzler Kur’an Kursu Derneği Başkanı Ertan Akça” Öncelikle her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programımıza katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Yıllardan bu yana bölgenin ve hatta ülkemizin sayılı Kur’an kursları arasında yer alan Gürbüzler Kur’an Kursu şimdiye kadar binlerce hafız yetiştirerek Türkiye’nin birçok yerinde hizmet vermenin onur ve gururunu yaşamaktayız. Bu kursun derneği olan Gürbüzler Kur’an Kursu Derneğimizi maddi destekleriyle yıllardan bu yana ayakta tutan sizlere ve bölge halkımıza yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyor, yüce Allah tutmuş olduğumuz oruçları ve diğer ibadetlerimizi kabul etsin” diye konuştu.

Düzenlenen iftar programına; Devrek Kaymakamı Yakup Güney, Belediye Başkanı Mustafa Semerci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, Devrek Müftüsü Mahmut Çakır, İlçe Özel İdare Müdürü İlyas Açık, TSO Başkanı Ertan Cıvak, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.