Zonguldaklı Kız İzciler Zonguldak Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek “Polisimizin yanındayız” mesajı verdi.
İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan saldırı sonrası emniyet mensuplarına ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Zonguldak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenim gören Civa Gençlik, İzcilik ve Spor Kulübü izcileri Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’yı makamında ziyaret ederek Emniyet Müdürlüğünde görevi başındaki polislere karanfil dağıtarak emniyet teşkilatının yanında olduklarını gösterdiler. Zonguldak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Adnan Karakurluk, İzcilik Federasyonu il temsilcisi İdris Yavuzyılmaz ve İzci ünitesi lideri Süleyman Şenol liderliğindeki izciler Zonguldak Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek Polise karşı yapılan terör saldırılarını lanetlediklerini vurgulayarak nöbet tutan ve görev başındaki polislere karanfil dağıttılar.
Yapılan ziyarette konuşan İzci Ünitesi Lideri Süleyman Şenol “Yaşanan elim olaylardan dolayı şehit polislerimize Allah’tan rahmet diliyor başta aileleri olmak üzere tüm Emniyet teşkilatımıza başsağlığı diliyoruz “ diyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi: “Vatanımızın huzuru için canlarını hiç çekinmeden seve seve veren bütün emniyet teşkilatımızı temsilen Zonguldak İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ahmet Metin Turanlı’yı ziyaret etmek istedik. Kendileri sağ olsunlar bizleri kabul ettiler. Değerli Emniyet Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyoruz. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. İzcilerimiz birlik ve beraberliğimizi temsilen tüm emniyet teşkilatımız adına kendilerine çiçek takdim ettiler. Akabinde Zonguldak Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polislerimizi ziyaret ederek Emniyet teşkilatımızın yanında olduğumuzu göstermek istedik. Bizler her zaman vatanımızın ve her biri ayrı birer kahraman olan polisimizin yanındayız. Birlik ve beraberliğimize kimse gölge düşüremeyecektir. Bu amaçla bugün buradayız. İzcilerimiz polislerimize karanfil dağıtacaklar.”
Ziyaret esnasında Zonguldak Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı’ya çiçek takdim eden Civa Gençlik İzcileri Zonguldak il emniyet müdürlüğündeki polislere Karanfil sunarak Emniyet binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.