Zonguldak Gençlik Merkezi, sosyal sorumluluk projesine imza atarak Gökçebey ilçesindeki bir köy okulunda okuyan minikleri sinemaya götürdü.
Zonguldak Gençlik Merkezi anlamlı bir projeye daha imza attı. Gökçebey ilçesinde bir köyü okulunda okuyan miniklere kent merkezini gezdirip sinemaya götürdü. BEÜ öğrencilerinin de katkı sağladığı proje hakkında Gençlik Merkezi’nden şu açıklama yapıldı:
"Gökçebey ilçemizde köy ilkokulunda okuyan ve kent merkezine gelmemiş ve sinemaya hiç gitmemiş çocuklarımız ile birlikte sinemaya giderek güzel eğlenceli vakit geçirdik. Sinema ve yemek masraflarının gönüllü gençlerimiz tarafından sağlanan projede Gençlik Liderlerimiz, gönüllü gençlerimiz ve Toplum Gönüllüleri Topluluğuna bağlı gençlerimiz ve çocuklarımız sinemanın ardından yemeklerini yiyerek Gençlik Merkezimizi ziyarete geldiler. Gençlik Merkezimize gelen geleceğimizin teminatı çocuklarımıza Gençlik Merkezimizi ve faaliyetlerimizi anlatarak Bülent Ecevit Üniversitesinde okuyan Toplum Gönüllüleri Topluluğuna bağlı gençlerimiz ile birlikte ağız sağlığı ve bakımı hakkında bilgilendirerek diş fırçası ve diş macunu hediye ettik. Devletin her yerde her zaman genç yaşlı çocuk demeden vatandaşına sahip çıktığını herkese elini uzattığını Gönüllü gençlerimiz ile birlikte hissettirdik. Minik ziyaretçilerimizin yüzlerindeki mutluluğun bizlere verdiği huzurla onları uğurladıktan sonra gençlerimiz ile sohbet ederek sonraki projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Projeye desteklerinden dolayı tüm gençlerimize teşekkür ederiz."