Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ)Ereğli Eğitim Fakültesi (EEF)Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü 3. Sınıf öğrencileri tarafından topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında ‘Yeşil yarınlar için geleceğe umut dik’ sloganı ile Bayat Köyü’nde ormanlık alana ağaç dikimi gerçekleştirildi.
Ereğli Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü 3. Sınıf öğrencileri, Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğretim üyelerinden Yard. Doç. Dr. Mine Kır’ın koordinatörlüğünü yaptığı proje kapsamında Nayat Köyü’nde Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri ile birlikte 50 adet çam fidanı dikti.
Projeye ilişkin olarak konuşan EEF Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğretim üyelerinden Yard. Doç. Dr. Mine Kır, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında seçtikleri konulardan birisinin de çevre olduğunu belirterek ‘Yeşil yarınlar için geleceğe umut’ dik sloganı ile Bayat Köyü’nde ağaç dikimini gerçekleştirdiklerini söyledi. Yaklaşık 60 üniversite öğrencisinin katıldığı etkinlikte ağaç dikiminin ardından oyunlar oynandı, projede yer alan öğrenciler tarafından yiyecek ve içecek ikramı yapıldı.
‘Yeşil yarınlar için geleceğe umut dik’ sloganı ile gerçekleştirilen ağaç dikme projesinde Okul Öncesi öğretmenliği bölümü 3 sınıftan Büşra Kocadayı, Tuğçe İlhan, Hüseyin Uysal, Bilgisu Çavuş, Büşra Adanır, Cansu Çam, Ceren Albaş, Ebru Kaya, Nursena Sakarya, Fatma Sinem Demir, Deniz ışık, Songül Anıt, Zeynep Kuru, Senanur Balcı, Melike Yalçınöz ve Seniha Şahin yer aldı.