Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kepez Çaylıoğlu Spor Kulüp Başkanı Zafer Yalman, kulüplerinin Tekvando sporcularını ziyaret etti.
Ereğli’ de futbol dışında tekvando branşında da sporcuları bünyesinde barındıran Kepez Çaylıoğlu spor kulüp başkanı Zafer Yalman, kulüp yöneticisi Hüseyin Yavuz ile birlikte önce hocaları Zeki Kalem ve daha sonrada sporcuları ziyaret etti. Ziyarette hoca Zeki Kalem’ den sporcular hakkında bilgi alan Zafer Yalman gazetecilere yaptığı açıklamasında "Kulübümüzün tekvando salonunu ziyarete geldik. Hocamızı ziyarete geldik. Çalışmalarını ve arkadaşlarımızı yerinde görmek istedik. Zeki hocamız Milli takımda da antrenörlük yapmış bir isim. Duayen sporcumuz. Emekleri ve Ereğli’mize kattığı değerleri var. Çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Antrenör Zeki Kalem ise birlik ve beraberlik içerisinde yapılacak çok şeyler olduğunu söylediği konuşmasında "Çalışmalarımız çok güzel şekilde devam ediyor. Katılım potansiyelimiz yüksek. İnşallah bundan sonra da daha güzel olacağını düşünüyorum. Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Burada çok çok başarılı sporcular yetiştireceğimize inanıyoruz. Yeter ki Ereğli’ de birlik ve beraberlik olsun. İnandıktan sonra başarılamayacak, yapamayacak hiç bir şey yoktur" dedi.
Kepez Çaylıoğlu spor kulüp başkanı Zafer Yalman, kulüp yöneticisi Hüseyin Yavuz ve antrenör Zeki Kalem daha sonra spor salonunda sporcuları ziyaret etti.