Kahramanmaraş'ta 19 Mayıs Coşkusu: Fener Alayına Binlerce Kişi Katıldı! Kahramanmaraş'ta 19 Mayıs Coşkusu: Fener Alayına Binlerce Kişi Katıldı!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanlığı, Gazzeli annelerin yaşadığı acılara dikkat çekmek ve desteklerini göstermek amacıyla önemli bir buluşma gerçekleştirdi.

Kadın milletvekilleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Gazzeli annelerin maruz kaldığı zorluklar ve yaşadıkları acılar üzerine derinlemesine bir tartışma yapıldı. AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanlığı, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını da sert bir dille kınadı.

Toplantıda, İsrail'in sivil halkı hedef alan saldırılarının insanlık dışı olduğu ve uluslararası toplumun sessiz kalmaması gerektiği vurgulandı. Gazzeli annelerin yaşadığı acıların unutulmaması ve desteklenmesi gerektiği önemle belirtildi. Ayrıca, İsrail'e bir ateşkes çağrısı yapılarak, sivillerin hedef alındığı saldırıların son bulması gerektiği ifade edildi.