• DOLAR 32,57 %0.13
  • EURO 35,00 %-0.11
  • ALTIN 2.438,05 %0.07
  • BİST100 9.717 %-0.05
  • BITCOIN 64.501 %0.63
  • ETHERIUM 3.185 %1.34
18°
4 saat önce YAŞAM

Rusya Savunma Bakanlığı’na bağlı Kızıl Ordu Korusu’nun, Kırım ve Çerkeslerin milli matem gününde Türkiye’de vereceği konsere tepkiler artıyor. Konsere tepki gösteren Kırım Derneği, "Bu koro tarafından seslendirilen her nota biz Kırım Tatarlarının canını yakacak, Kırım Tatar sürgününde hayatlarını kaybedenlerin kemiklerini sızlatacaktır." şeklinde açıklama yaptı.

7 saat önce GÜNCEL

Türkoğlu Belediyesi belediye başkanı Mehmet Karaca'nın, 88 işçiyi işten çıkarttığı ve işçilere yönelik mobbing uyguladığı iddiaları gündeme geldi.

11 saat önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda, Jandarma ekipleri tarafından 6 ton tütün ele geçirildi.

12 saat önce GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Afrika'dan gelen çöl tozlarının, Kahramanmaraş dahil 44 ili etkisi altına alacağını bildirdi.

13 saat önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yaşanan acı olayda, kız kardeşi tarafından kazara başından vurulan 21 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

13 saat önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) binası, 6 Şubat depremlerinin ardından çevresindeki birçok yapının yıkıldığı bölgede ayakta kalmayı başardı. Depremde tek bir çatlak bile oluşmadan dayanan bu bina, sembolik bir önem kazandı. Ancak, şimdi binanın yıkım tehlikesiyle karşı karşıya olduğu belirtiliyor.

14 saat önce Yemek

Milkshake, süt, dondurma ve çeşitli lezzetlerin bir araya gelmesiyle yapılan harika bir içecektir. Yaz aylarının vazgeçilmezlerinden biri olan milkshake'ler, hem serinletici hem de lezzetli bir seçenektir. İster klasik vanilya, çikolata veya çilek, isterseniz de daha yaratıcı tariflerle deneyimleyebilirsiniz.

1 gün önce Politika

MHP'nin Resmi Sosyal Medya Hesabından Devlet Bahçeli'nin Yürüyüş Görüntüleri Paylaşıldı. Arka Fonda Çalan Şarkının Sözleri Dikkat Çekti.

1 gün önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı ve iki kişi yaralandı.

1 gün önce GÜNCEL

Farklı özelliklere ve boyutlara sahip ürünlerin ve ham maddelerin şehirler, ülkeler ya da kıtalar arasında transfer edilmesi süreci lojistik olarak adlandırılır. Eski zamanlardan beri lojistik sürecinde farklı taşımacılık türleri kullanılır. Bunlardan biri olan havayolu taşımacılığı günümüzde ticari hayatın gelişmesi ve devamlılığının sağlanması noktasında kritik bir öneme sahiptir.