• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %2.27
  • ETHERIUM 3.264 %2
26°
10 saat önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, T.C. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun (EPDK) açıkladığı yüzde 38’lik elektrik zam tarifesi beklenildiği gibi Temmuz ayında değil, Haziran faturalarına yansıtıldı. Bu durum, birçok vatandaşın mağduriyetine yol açtı.

10 saat önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş-Kayseri yolunda seyir hâlindeyken alev alan bir otomobil, itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen tamamen yandı.

12 saat önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta, seyir halindeyken alev alan araçlar, sürücülerine büyük sıkıntılar yaşattı.

14 saat önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta Şaşırtıcı Ameliyat: Hamile Kadının Karnından 3 Kilo 350 Gram Tümör Çıktı

16 saat önce ASAYİŞ

Anadolu Otoyolu'nun Sakarya il sınırında meydana gelen kazada, hafif ticari araç ile minibüs çarpıştı. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle otoyolun Ankara yönü tek şeritten trafiğe açık durumda.

17 saat önce GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün güncel hava durumu tahminlerine göre, Kahramanmaraş'ta gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak.

17 saat önce GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın En Değerli İlkokulu, Model Örnek Okulu seçilerek bir marka olan Yahya Kemal İlkokulundan 9 yıllık görev süresinin dolması ile Okul Lideri Hüseyin Yılmaz’ın tayini İstiklal İlkokulu’na çıktı. Okul Lideri Yılmaz bu süreçte Yahya Kemal İlkokulu “Lider Öğretmen” ekibiyle yapmış oldukları çalışmalar ile basın açıklaması yaptı.

1 gün önce YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde önemli bir yol yenileme projesine imza atıyor. Mahallenin ana arterlerinden Yabalıç Caddesi, mevcut kilit parke kaplaması yerine modern sıcak asfaltla donatılacak.

1 gün önce GÜNCEL

DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu, bugün düzenlediği basın toplantısında, 1,5 yıl önce yaşanan depremin ardından Kahramanmaraş ve çevresinde yaşanan sorunları ayrıntılı bir şekilde değerlendirdi.

1 gün önce GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 20 yıl aradan sonra Geleneksel Ağustos Fuarı'nı yeniden düzenliyor.