Toplantıda, yerel yönetimlerden sorumlu koordinatör Ecevit Keleş, belediye başkanları, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Zeybek, 31 Mart 2024 seçimlerinde CHP'nin büyükşehirlerde de dahil olmak üzere toplam 412 seçim çevresinde birinci parti olduğunu vurgulayarak, başarının esas mimarlarının örgütler olduğunu belirtti.

Verilen doğru kararlarla güzel sonuçlar elde edildiğini dile getiren Zeybek, CHP'nin genç ve kadın adaylarının başarılı olduğunu ifade etti. Bu sonuçların sadece bir seçim sonucu olmadığını, genel seçimler için bir görev olduğunu vurguladı. Ayrıca, Kahramanmaraş'ta bir belediyeyi dörde çıkarmalarının ciddi bir başarı olduğunu belirterek, il başkanı, il yönetimi, ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları ve adayları tebrik etti.

Ünal Ateş

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesinde MHP Teşkilatından Toplu İstifa! Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesinde MHP Teşkilatından Toplu İstifa!

Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş ise, göreve geldikleri günden itibaren başarılı olmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Stratejik hamlelerle doğru adaylarla başarıyı yakaladıklarını ifade eden Ateş, bu başarının sadece belli kişilere değil, kolektif bir çalışma sonucu elde edildiğini vurguladı. Ayrıca, CHP Genel Merkezi'ne aday belirleme sürecinde ve seçim süresince gösterdikleri destek için teşekkür etti ve Gökhan Zeybek'in desteğinden bahsetti.