Diş beyazlatma İstanbul ilinde farklı kliniklerde uygulanmasına karşın bu alanda uzman ve deneyimli diş hekimlerinin tercih edilmesine özen gösterilmelidir.

Diş beyazlatma, dişlerin zaman içinde kaybolan rengini geri kazanmasına yardımcı olmakla birlikte elde edilecek beyazlama, dişin yapısına ve diş beyazlatma işlemi sırasında kullanılan diş beyazlatma ajanlarının özelliklerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Diş beyazlatma prosedürlerinde genellikle hidrojen peroksit ya da karbamid gibi kimyasallar kullanılır. Ancak bu kimyasalların diş beyazlatma ürünleri içerisindeki miktarı farklıdır. Ağartıcı özelliğe sahip bu maddeler dişin mine tabakası tarafından emilir, mine tabakasına göre daha yumuşak bir yapıya sahip olan dentin tabakasına ulaşarak dişlerin renginin açılmasını sağlar.

Diş Beyazlatma Güvenilir mi?

Diş beyazlatma (https://www.nazannurarik.com/dis-beyazlatma/)uzman ve deneyimli diş hekimleri tarafından, doğru tekniklerle ve kaliteli ürünlerle uygulandığı sürece son derece güvenilir bir prosedürdür. Bununla birlikte diş beyazlatma uygulamasından sonra dişlerde geçici bir hassasiyet meydana gelebilir. Bu durum genellikle birkaç gün içerisinde kendiliğinden düzelir.

Diş Beyazlatmanın Yan Etkisi Var mı?

Diş beyazlatma tedavisinin en sık görülen yan etkisi, dişlerde geçici hassasiyet oluşmasıdır. Bu durum, diş beyazlatma amacıyla kullanılan ürünlerin içerisinde yer alan hidrojen peroksit maddesinden kaynaklanabilir. Birkaç gün içinde kendiliğinden düzelen bu durumun hastanın konforunu azaltmasını önlemek için erken dönemde çok sıcak ve çok soğuk ürünlerin tüketiminden kaçınılmalıdır.

3 Yaşındaki Oğluna Tecavüz Edip Öldüren Baba Yeniden Hakim Karşısına Çıktı! 3 Yaşındaki Oğluna Tecavüz Edip Öldüren Baba Yeniden Hakim Karşısına Çıktı!

Diş Beyazlatma Etkisi Ne Kadar Sürer?

beyazlatma uygulamasının etkisi geçicidir ve ne kadar süre etkili olacağı çeşitli etkenlere bağlı olarak kişi özelinde değişir. Profesyonel diş beyazlatma uygulamalarının uzun süre etkili olabilmesi için dişlerde renklenmeye neden olabilecek çay, kahve, tütün ve tütün ürünlerinin kullanımı sınırlandırılmalıdır. Ayrıca asitli ve çok renkli içeceklerin tüketimi kısıtlanmalıdır. Dikkat edilmesi gereken diğer bir konu ise ağız ve diş bakımı rutininin düzenli ve doğru bir şekilde yerine getirilmesidir.

Sayfaya buradan ulaşabilirsiniz: https://www.nazannurarik.com/dis-beyazlatma/