AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile birlikte Onikişubat ilçesinde TOBB Fen Lisesi, Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi ve Kahramanmaraş Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nu ziyaret eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün kullandığı pııltı ifadesi akıllara Ekonomi Bakanı Nurettin Nebati'nin sözlerini getirdi.

Okul ziyaretleri sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Grup Başkanvekilimiz Sayın Mahir Ünal, milletvekilimiz Ahmet Özdemir, İl Başkanımız Fırat Görgel, İl Milli Eğitim Müdürümüz, Onikişubat Belediye Başkanımız ve ilçe başkanımızla birlikte okullarımızı ziyaret ederek öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle bir araya geldik. Şehrimizin ve ülkemizin geleceği yavrularımızla muhabbet ettik. Eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledik. Yavrularımızın gözlerindeki o pırıltıyı gördükçe daha da mutlu oluyoruz ve geleceğe yönelik ümitlerimiz daha da artıyor. Rabbim muvaffakiyetlerini daim eylesin inşallah” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERE TOPLU TAŞIMAYI 6 KAT PAHALI KULLANDIRIYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, gözlerindeki pırıltıdan bahsettiği öğrencilere toplu taşımada indirim yapmayı reddediyor. Öğretmenlere 10 kuruşluk bir indirimi layık gören Hayrettin Güngör, öğrencilere abonman ücretini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan 6 kat pahalı kullandırıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, tüm taleplere rağmen öğrenci abonman ücretini indirmemekte ısrar ediyor. Başkan Güngör'ün 10 kuruş indirim yaptığı öğretmenlerin ve toplu taşımayı 6 kat pahalı kullandırdığı öğrencilerin gözlerindeki pırıltıdan bahsetmesi şaşkınlıkla karşılandı.