Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda işçilere yönelik önemli bir adım attı. Görgel, Büyükşehir ve KASKİ çalışanlarına %27'lik bir zam yaparak en düşük maaşın 28 bin TL'ye çıkarıldığını duyurdu. Ayrıca kadrolu işçilerin en düşük maaşı da 35 bin TL oldu.

Yurt Dışından İki Telefon Getirenler Dikkat: Artık Yasaklanıyor! Yurt Dışından İki Telefon Getirenler Dikkat: Artık Yasaklanıyor!

Görgel, işçilerle iç içe olmanın önemine vurgu yaparak, onların daha iyi koşullarda yaşaması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen "İşçi Sözleşmesi ve Ek Protokol İmza Töreni"nde Büyükşehir Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası Kahramanmaraş Şubesi arasında işçi ücretlerine yönelik yeni protokol imzalandı.

Imza Toreni 10

Görgel, konuşmasında işçilerin alın terinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak, şehrin imarı ve inşası noktasında birlikte önemli bir görev üstlendiklerini ifade etti. Geçmişte verdikleri sözleri bugün hayata geçirdiklerini belirten Görgel, ilerleyen dönemlerde de bu iyileştirmelerin devam edeceğini söyledi.