6 Şubat Maraş Spor, Türkiye Yıldız Erkekler Şampiyonası'nda Final Yolunda! 6 Şubat Maraş Spor, Türkiye Yıldız Erkekler Şampiyonası'nda Final Yolunda!

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, "Desteğiniz Biz, Geleceğimiz Sizsiniz" ÇOCOP (Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) projesi çerçevesinde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerle gençlere yönelik pozitif etkileşimleri artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen "Desteğiniz Biz, Geleceğimiz Sizsiniz" projesinin bir parçası olan "Tekvando Kursu," gençlere beden ve ruh sağlığı kazandırmayı, bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirmeyi amaçlıyor.

Fotoğraf3-1

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen 96 saatlik tekvando kursu, gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimine katkı sağlamak adına önemli bir adım olarak karşımıza çıkıyor. Kurs, gençlerin sporla buluşmasını teşvik ederek, çevreye uyumlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. Aynı zamanda gençlere disiplin, sorumluluk, ve dayanışma gibi değerleri kazandırmak amacıyla düzenlenen etkinlik, gençlerin olumlu sosyal etkileşimler kurmalarına katkıda bulunuyor.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nün gençlerle gerçekleştirdiği bu tür etkinlikler, toplumla polis arasındaki ilişkileri güçlendirerek gençlerin pozitif yönde yetişmelerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. "Desteğiniz Biz, Geleceğimiz Sizsiniz" projesi, gençlerin güvenlik güçleriyle daha yakın ilişki kurmalarını sağlayarak toplumun huzur ve güvenliğine katkı sağlamayı hedefliyor.